Népszerű tartalmak

Cím Kép Játék leírása
Terepjáró Kínában Monster Truck China terepjáték A nagyszerűen minden földi jóval megerősített rugóval felvértezett terepjárónk kínai területre indult el, hogy ott vegyen részt egy speciális terepre kialakított versenyre. Az autódat a nyilakkal (más néven iránygombokkal) tudod irányítani.
Offroad 4x4 Terepjárós versenyzős Játék Nagyon szép grafikájú (valódi 3D) élvezetes játékmenetű terepjárós versenyzős játék, amelyben a legjobb időeredmény mellett az út során be kell zsebelned a bónuszokat is.
Jogosítvány Jogsis Autós Játék Egy oktató jellegű ingyenes autós játék, amelyben különböző feladatokat kell végrehajtanod az autód segítségével. Egy gyakorlati vezetői vizsgának megfelelő dolgokat kell megcsinálnod ebben az ingyenes autós ügyességi játékban. Kresz teszt az nincs ;)
Speed Shot! Speed Shot autóversenyzős játék A Hyundai nem éppen a sportkocsijairól volt híres eddig, de változnak az idők, mára már az sem meglepő, ha valaki Hyundaijal indul neki a versenyeknek. Viszonylag szép 3D -s autóversenyzős játék, amelyben egy autóúton kell összeszedned a Hyundai jeleket megkerülni és leelőzni a...
Head to Head Racing Head to Head Racing Játékok Lego autóval kell lego pályán kerülgetned az akadályokat, ebben az egyszerű grafikájú autós ügyességi játékban.
Open Wheel Grand Prix Open Wheel Grand Prix Forma 1-es autós játékok Egy nagyon szép 3D Forma 1-es autóversenyzős játék, ha nem tölt be a játék, akkor telepítsd a Shockwave playert, mert csak akkor működik.
Dune Buggy Buggy autós játékok A buggyt elsősorban sivatagi vagy tengerparti homokra fejlesztették ki, ebben a játékban is ilyen terepeken versenyezhetsz ezekkel a terepjáró szerű járgányokkal.
Rally Point Rally Point Versenyzős Játék Nagyon szép grafikájú rally versenyzős játék 3 dimenzióban kell kerülgetned a többi versenytársat és elsőként a célba érned. Kattints a "Start Game" feliratra a játék elindításához. A kocsidat pedig természetesen a nyilak segítségével tudod irányítani....
Rocky Rider Rocky Rider terepjárós játékok Egy terepjáróval kell leküzdened a nehéz sziklákkal teli terepet, közben össze kell szedned a bónuszpontokat jelentő csillagokat és egyéb extra pontokat, mindezt a lehető leggyorsabban ügyelve arra, hogy közben ne borulj fel.
3D buszos parkoló 3d busz parkolós játékok Egy igen látványos 3 dimenziós (3D) buszos parkolós játék, amelyben az csak egy dolog, hogy a megadott helyen meg kell állnod és leparkolnod de nem kevésbé könnyű a feladat, hogy a megfelelő helyre oda is juss.
Monster Truck Dare Devil Monster Truck Dare Devil Akadályugrás hatalmas kerekű mindenen átmenni képes terepjáróval, verseny 3D környezetben, szóval itt minden adott egy jó kis autós játékhoz. Gyere és próbáld ki magad most!
Mustang Tuning Pimp my Mustang Autós Játékok Szereted az amerikai izomautókat? És szeretsz tuningolni is? Ebben a játékban igazán testre tudod szabni az utóbbi idők legszebb Ford Mustangját.
Jogosítvány Tanulj meg autót vezetni Vezetni kell és különböző rutin feladatokat végrehajtani. Mozogni a nyilakkal tudunk. Indulni a kormányra kattintva tudunk, ha már kiválasztottuk melyik rutin feladatod szeretnénk végrehajtani az autóval.
Rally verseny rallyverseny Ez egy igazán izgalmas online játszható 3D versenyzős játék, ahol játszhatsz a gép ellen vagy önmagában az idő ellen, választhatsz könnyebb vagy nehezebb gépi ellenfeleket és ha elég pontot sikerült összegereblyézni, akkor vehetsz jobb autót is magadnak.
Drive and Dodge Drive and Dodge Szedj össze minél több zászlót a Forma 1-es versenyautóval a nyilakkal tudsz pályák között váltani, hogy ne ütközz neki a másik autónak.
Starsky és Hutch Starsky és Hutch autós játékok Starsky és Hutch autójában ülsz és fel kell szedned a csajokat melyet a rozsaszín szivek jelképeznek. Kerüld el a rendőrautókat, a járókelőket és a többi autóst.
Utcai autóverseny utcai autóverseny online játékok Klasszikus utcai autóverseny játék, amelyben városi környezetben kell megelőznöd a többi versenyzőt és lehetőség szerint minél jobb helyen a célba érned. Próbáld ki milyen lehet a legmenőbb sportkocsikkal versenyezni.
Monster Truck 3D Monster Truck Autós Játék Egy nagyon szép grafikájú 3 dimenziós autóversenyzős játék, amelyben egy terepjáróval kell versenyeznünk, ügyelve arra, hogy ne essünk ki az autóval a pályáról. Nyerd meg a versenyeket!
Monster Trucks 2 Monster Trucks 2 Versenyzős Játék Terepjárós versenyzős ügyességi játék, a Monster Trucks 2, amelyben be kell gyűjtened a bónuszpontokat és úgy kell végigmenned a pályákon, hogy ne borulj fel a speciális járgánnyal.
Ferrari szimulátor Ferrari szimulator jatekok Egy az igazihoz megszólalásig hasonló tűzpiros olasz sportkocsit vezethetsz el ebben az online versenyzős játékban. A piros autó nem is lehet más, mint Ferrari, neked a legfőbb ellenfeled pedig csak az idő lesz ebben a remek játékban. Tedd próbára vezetési képességeidet és...
Cone Crazy Cone Crazy autós játékok A játék célja, hogy 30 másodperc alatt minél több útjelző kúpot feldönts! Eközben kerüld ki az akadályokat és úthibákat! A piros kúpok feldöntéséért 10 pont, a sárgákért pedig 50 pont jár. Az autót a nyilakkal irányíthatod!
Audi 3D 3D Audis versenyzős játék Nyerd meg a versenyeket ebben az ingyenes online 3D autóversenyzős játékban, mégpedig super tuningolt Audi TT sportcoupé segítségével.
3D Turbo Speed 3D Turbo Speed Nagyon szép grafikájú három dimenziós (3D) autós-versenyzős játék, amelyben kikerülve, megelőzve a többi autóst minél jobb időeredménnyel kell az egyes pályákon célt érned és folyamatosan javítva az időeredményedet egyre jobb köröket kell futnod a kocsiddal.
Sivatagi terepjárós autóversenyzős Terepjárós autóversenyzős játékok Egy sivatagi terepjárós versenyben vehetsz részt ebben a játékban. Majdnem olyan, mintha a Párizs-Dakar vagy éppen a Budapest-Bamako versenyeken vennél részt, igaz nem a valóságban hanem csak a géped előtt. Előzd meg a többieket és nyerd meg a versenyt.
Monster Truck Rally Monster Truck Rally Óriási terepjárókkal versenyezhetsz ebben a rally autós játékban, mindvégig arra kell ügyelned, hogy a hatalmas kerekű járgányoddal a kapuk között menj át és azokat ne téveszd el, mert csak akkor jár a pont.

Oldalak